Over mij, Dienie van der Mee!

Hoi! Ik ben Dienie, ik leef samen met mijn partner en mijn jongste dochter van 18 jaar in Purmerend. Mijn oudste dochter van 20 jaar en mijn partner’s drie zoons, tussen de 20 en 24 jaar, zijn al het huis uit. Samen vormen we een dynamische groep (jong) volwassenen. Iedereen is uniek en we moedigen iedereen aan om zichzelf te zijn. Natuurlijk hebben wij, net als iedereen, onze uitdagingen gehad en hebben we die soms nog, maar met open communicatie en eerlijkheid vinden we altijd de juiste oplossing en komen we dichter bij elkaar. Ik heb jarenlang als secretaresse gewerkt,
3C2A0611.jpg
Nu help ik kinderen en (jong)volwassenen,

een rol waarin empathie en vertrouwen cruciaal zijn. Na meer dan 25 jaar in deze rol, wilde ik iets nieuws proberen. Twee jaar lang heb ik een werk- en leertraject gevolgd om coördinerend begeleider in de gehandicaptenzorg te worden. Het was geweldig om op deze manier van betekenis te kunnen zijn voor een ander en samen met de cliënt te zoeken naar hun potentieel.

Dit traject heeft me veel geleerd. Door de juiste vragen te stellen en goed te luisteren naar wat er juist niet wordt gezegd, kan je mensen helpen hun eigen pad te vinden. Daarnaast heb ik de afgelopen 10 jaar veel tijd besteed aan het leggen van orakelkaarten voor mezelf en de mensen om me heen. Door het stellen van de

juiste vragen tijdens gesprekken, kan ik anderen laten inzien dat ze de antwoorden of richting die zij zoeken, al in zich hebben.

Het was een uitdaging om al deze sterke punten te combineren in één beroep, totdat ik de opleiding De Verbindingskracht ontdekte. Het was alsof alle puzzelstukjes op hun plaats vielen. Deze opleiding combineert gespreksvoering, energetische behandelingen en diverse andere ondersteuningsmethoden. Na het afronden van mijn opleiding heb ik mijn praktijk opgestart. Nu help ik kinderen en (jong)volwassenen, die om verschillende redenen vastlopen, om weer in contact te komen met hun stralende zelf.

Asset-19@ssdfssd-2.jpg
Dus, laten we samen op weg gaan naar een STRALEND leven!

Wil je meer
weten?

Stuur me dan een berichtje.