Ontdek de kracht van coaching en ga op weg naar je stralende zelf: de stappen

Het coachingtraject is een uiterst persoonlijke reis, ontworpen voor kinderen, hun ouders en (jong)volwassenen. We benaderen sociale, emotionele en gedragsproblemen vanuit een holistisch oogpunt.

Tijdens het coachingsproces werk ik op een oplossingsgerichte manier. Ik luister, voel en observeer wat je deelt en vooral wat je niet deelt. Er is een veilige ruimte waar je alles kunt en mag zeggen. Met liefde en respect geef ik je inzichten en kan ik je mogelijk confronteren om vastgeroeste patronen te doorbreken.

3C2A0753-scaled.jpg

Playmobil-figuurtjes om gezinsdynamieken inzichtelijk te maken

Het traject is breed en flexibel, waarbij alles ter sprake kan komen. Ik maak gebruik van verschillende werkvormen die passend zijn voor jou. Dit kan variĆ«ren van het systemisch werken met Playmobil-figuurtjes om gezinsdynamieken inzichtelijk te maken, tot het focussen op specifieke thema’s die op dat moment relevant zijn. Dit kan werkgerelateerd zijn of betrekking hebben op kinderen die conflicten ervaren met klasgenoten of vrienden.

Samen visualiseren we de gewenste situatie en werken we naar een positieve verandering.

Vaak hebben cliƫnten al de oplossing of de benodigde kwaliteiten, maar zijn ze zich hier nog niet van bewust. Samen brengen we deze kwaliteiten naar boven.

Heb je behoefte aan meer rust in je dagelijks leven? Wil je minder vastlopen in bepaalde patronen? Neem dan de eerste stap op deze inspirerende reis.

Bereik het juiste resultaat door goed af te stemmen op dit unieke kind.

Op weg naar je stralende zelf: de stappen

Ben je klaar om de beste versie van jezelf te worden? Laten we samen de weg daarnaartoe ontdekken!
Eerste kennismaking
Intakegesprek
Sessies
Evaluatie
Eerste kennismaking

Onze eerste ontmoeting gebeurt meestal via de telefoon. We bespreken kort wat jou dwarszit, zodat ik een beeld krijg van de situatie.

Intakegesprek

Na de eerste kennismaking plannen we een intakegesprek. Dit kan bij jou thuis of in mijn praktijk plaatsvinden en duurt meestal 1 tot 1,5 uur. Als er na dit gesprek een goede klik is, kunnen we starten met het coachtraject.

Sessies

De sessies vinden plaats in mijn praktijk. We gaan dieper in op wat jou of je kind dwarszit en waarom jij of jouw kind niet lekker in zijn vel zit. We kunnen verschillende methoden gebruiken, afhankelijk van wat het beste bij jouw situatie past

Energetische behandelingen

Tijdens de sessies geef ik ook energetische behandelingen. Hierbij zorg ik ervoor dat je energie goed stroomt. Deze behandelingen vormen een aanvulling op de coachsessies, zodat je nog sneller je doel kunt bereiken.

Evaluatie
Na ongeveer 5 sessies plannen we een evaluatiegesprek. We kijken dan waar je op dat moment staat en hoever je bent gekomen.
Resultaat

Aan het einde van het traject heb je nieuw gedrag ontwikkeld, sta je weer vol in je power en herken je sneller je valkuilen. Je bent dan in staat om op die momenten je eigen kracht in te zetten.
En daar ben je dan: terug bij je stralende zelf!

Wil je meer
weten?

Stuur me dan een berichtje.