Ontdek de stralende versie van jezelf

Wil je je kind stralend, gelukkig en vol zelfvertrouwen zien? Het is pijnlijk om te zien dat veel kinderen worstelen met hun welzijn. Misschien merk je dat ze overweldigd raken door prikkels en moeite hebben om zich te concentreren.

Dit kan komen doordat hun zintuigen gedurende de dag intensief worden gebruikt. Dit kan resulteren in een vol hoofd, buikpijn, boosheid, ruzies, slaapproblemen, nachtmerries en nog veel meer. Sommige kinderen trekken zich juist terug en sluiten zich af voor de buitenwereld, waardoor het moeilijk wordt om contact met ze te maken.

Overprikkeling is voor niemand prettig, zeker niet voor kinderen. Bovendien, kunnen er andere zaken spelen in hun belevingswereld. Het is niet altijd duidelijk waar bepaald gedrag of gevoel vandaan komt. Het kan bijvoorbeeld een gebeurtenis uit het verleden zijn die over het hoofd is gezien.

3C2A0708-scaled.jpg

Meerdere factoren

Er zijn vaak meerdere factoren die bijdragen aan een disbalans in het leven van je kind. Herken je je kind in bovenstaande? Wil je graag de andere kant van dit verhaal ervaren? Dan wil ik je graag helpen om te ontdekken waar dit gedrag of dit gevoel vandaan komen.

Mijn coachingstraject omvat ook energetische behandelingen. Deze kunnen gedrags- en bewustzijnsveranderingen veel sneller teweegbrengen dan een standaard coachingstraject. Mijn behandelingen zijn erop gericht om je kind weer in contact te brengen met zijn stralende zelf. Laten we samen de reis naar zelfbewustzijn en welzijn beginnen.

Meerdere-factoren-1.jpg

Laten we samen de reis naar zelfbewustzijn en welzijn beginnen.

Coaching-sessie.jpg
Coaching sessie
Samen ontdekken we hoe je weer terug komt bij je stralende zelf, zodat je weer met plezier en vol zelfvertrouwen verder kan.
Energetische-behandeling.jpg
Energetische behandeling

Als energie stagneert is het mogelijk met een energetische behandeling deze stroming weer te activeren.

Voel op zielscontact en luister
naar wat niet gezegd wordt!

Wil je meer
weten?

Stuur me dan een berichtje.