Samen stralen!

Als energie stroming stagneert is het mogelijk met een energetische behandeling deze stroming weer te activeren.

Herken jij jezelf in deze kernwoorden?
Hoe zou dit dan voor je voelen?

Een Oase van Vitaliteit

Stel je voor: alles om je heen, van de lucht die je inademt tot de stoel waarop je zit, bestaat uit energie. Ook jij hebt een uniek energieveld om je heen, een soort persoonlijke aura. Soms voel je je bruisend van energie, alsof je de wereld aan kan, maar er zijn ook dagen dat je jezelf leeg, somber en vermoeid voelt.

Wat gebeurt er in je lichaam?

Als je energie niet meer lekker doorstroomt, kan dit zware gevoel ontstaan. Emoties zoals verdriet, angst en frustratie kunnen je energie doen stagneren, net als negatieve gedachten. Elke negatieve gedachte breekt namelijk miljarden lichaamscellen af, terwijl elke positieve gedachte juist miljarden lichaamscellen aanmaakt. Negatief denken onttrekt energie uit je lichaam en vervuilt je aura.

3C2A0697-scaled.jpg

Zowel mentale als lichamelijke klachten verminderen

Heb je ooit ervaren dat je je na een intens gesprek uitgeput voelde, alsof je alle energie verloren had? Misschien bleef er zelfs een verdrietig gevoel hangen dat niet van jou leek te zijn. Een sterke aura kan je helpen om je energie te behouden.

Hoe werken energiebehandelingen?

De energiebehandelingen die ik uitvoer, versterken het zelf genezend vermogen van het lichaam. Dit kan zowel mentale als lichamelijke klachten verminderen of zelfs laten verdwijnen. Na een behandeling ervaren de meeste mensen meer rust in hun lichaam. 

Ze voelen zich weer opgeladen, ontspannen en staan weer in hun kracht. Met een zachte aanraking stimuleer ik de organen, energiebanen (meridianen) en chakra’s, zodat de energie weer vrij kan stromen.

Dus, ben je klaar om je sterker en vitaler te voelen? Een energiebehandeling kan je net dat zetje geven om weer helemaal in je kracht te staan.

Een bijzondere combinatie van coaching en energetische behandelingen!

Ontdek de kracht van een chakra behandeling

Chakra’s zijn als krachtige energiecentrales in je lichaam, die fungeren als wielen die de nodige energie naar de juiste plaatsen sturen. Ze spelen een cruciale rol in het goed functioneren van je organen en zijn daardoor essentieel voor je algehele welzijn en gezondheid.

Stel je voor dat een chakra niet naar behoren werkt, dat wil zeggen, dat het niet genoeg energie van buitenaf opneemt. Het resultaat? Een mogelijke onderactiviteit van de betrokken organen. Aan de andere kant, als een chakra te veel energie opneemt, kan dit leiden tot overproductiviteit van de organen. Je kunt je voorstellen dat dit gemakkelijk kan leiden tot onbalans of ziekte.

3C2A0674-scaled.jpg

Energetische balans

Maar wat als we je vertellen dat het herstellen van de energetische balans in je aura en chakra’s de oorzaak van je lichamelijke klachten kan wegnemen?

Wanneer je chakra’s echt in balans zijn, kan je levensenergie vrij door alle chakra’s stromen. Dit brengt je niet alleen in evenwicht, maar geeft je ook de kracht om de wereld aan te kunnen. Deze balans heeft ook invloed op andere belangrijke levensgebieden, waardoor je relaties soepeler kunnen verlopen en je werksituatie kan verbeteren.

Heb je zin om je weer in balans en energiek te voelen? Neem dan de eerste stap in je reis naar bewustwording en boek een behandeling. Laat je inspireren door de kracht van chakra’s en ontdek hoe ze je kunnen helpen om je beste zelf te worden.

Wil je meer
weten?

Stuur me dan een berichtje.